Česky English Deutsch Russian
Drobečková navigace

Úvod > Nabídka lesní techniky > Bazarové vyvážecí soupravy

Bazarové vyvážecí soupravy

Vyvážecí soupravy dřevní hmoty zásadním způsobem usnadňují práci při těžbě dřeva. Jejich výkon je velmi efektivní, pojmou opravdu velké množství vytěženého dřeva (řádově tisíce tun). Protože terén je v lese často náročný, je důležité, aby byly lesní stroje spolehlivé a výkonné. Proto máme v nabídce pouze vyvážečky od osvědčených světových značekV naší nabídce najdete kromě vyvážecích souprav také harvestory, traktory a náhradní díly.

 

Značkové vyvážecí soupravy

Hlavním úkolem vyvážecí soupravy je přepravit vytěženou dřevní hmotu na místo určení. Stroj se přitom musí poprat s lesním terénem i se zátěží nákladu. Vše musí být zároveň bezpečné a efektivní. Čas a zkušenosti nám ukázaly, které značky vytvořily skutečně kvalitní a spolehlivé vyvážečky – a právě ty máme v naší nabídce. Jsou to světově uznávaní výrobci, mezi jinými například KOMATSU, PONSSE nebo JOHN DEERE.

Výhody vyvážecího stroje dřevní hmoty

Klíčovou výhodou vyvážecí soupravy je schopnost pohybu v těžkém terénu. Stroj zvládá svažitý a strmý terén. V cestě mu nestojí ani nepřízeň počasí. Spolehlivě pracuje i v těžkých klimatických podmínkách. Mezi další výhody patří rychlost odvozu vytěžené dřevní hmoty, protože i v lesnictví znamená čas peníze. Zároveň umí třídit dřevní hmotu podle sortimentu a také podle potřeb a přání zákazníků. Nabízíme komplexní služby, takže v naší nabídce najdete také bazarové harvestory.

Vyvážecí stroje, jaké si přejete

Co by měla vyvážecí souprava mít kromě výkonu a spolehlivosti? Zákazníci často požadují i dostupnou cenu. V tomto ohledu vám rovněž vycházíme vstříc. Vyvážecí stroje, které prodáváme, jsou použité. Lesní stroje nakupujeme jen od renomovaných a prověřených majitelů. Před tím, než si stroj odvezete, vám řekneme vše o jeho historii.

Bez vyvážecích strojů nevyděláte peníze

Vyvážecí soupravy jsou nedílnou součástí linky na zpracování dřeva. Je sice hezké, že dokážete strom uprostřed lesa pokácet, avšak pouze vyvážecí souprava dokáže materiál dostat na přístupovou cestu. Vyvážecí stroje tedy musí být nejenom spolehlivé, ale také velice výkonné, protože pojmou opravdu velké množství dřeva.

Nemusíte si však pořizovat nový vyvážecí stroj. Použité vyvážecí soupravy jsou skvělou možností, jak při jejich nákupu ušetřit. Nabízíme vyvážečky od značek John Deere, Komatsu nebo Ponsse, které vás při vývozu dřeva z lesa určitě nezklamou.

 Co všechno vyvážecí stroj umí?

Bazarové vyvážečky umí zastat opravdu obrovské množství práce. S šikovnou obsluhou totiž dokáže vyvážecí souprava odvézt několik tun nařezaných klád najednou a to prakticky jakýmkoliv terénem. Velké pneumatiky a pohon všech kol zajistí rychlou a velice efektivní přepravu materiálu na skládku u cesty.