Česky English Deutsch Russian
Drobečková navigace

Úvod > Nabídka lesní techniky > Příslušenství, náhradní díly

Příslušenství, náhradní díly

Potřebujete náhradní díly pro lesní techniku?

Koupí stroje u nás komunikace nekončí! Originální i repasované náhradní díly, komponenty k harvestorům a vyvážecím strojům, jsou součástí našeho servisu. I ta nejlepší lesní technika potřebuje jednou za čas údržbu nebo výměnu opotřebovaného dílu. Víme, že v takovém případě jde o čas! Nabízíme náhradní díly a veškeré příslušenství, hydraulická čerpadla, pumpy, jeřábové sloupy, ramena, kleště a díly harvestorových hlavic. Najdete u nás také širokou nabídku bazarových harvestorů a vyvážecích souprav.

Nabídka našeho příslušenství se neustále mění. Pokud aktuálně vámi požadovaný díl nenabízíme, kontaktujte nás a my se vám pokusíme potřebný náhradní díl nebo příslušenství zajistit. Více informací na 737 709 410

 


Náhradní díly k lesním strojům

Mezi námi nabízenými lesními stroji figurují značky KOMATSU, PONSSE nebo JOHN DEERE. Náhradní díly jsou logicky zastoupeny výrobky od těchto předních dodavatelů. Přes nás seženete všechny typy náhradních dílů.

Náhradní díl s maximální rychlostí

Vždy se snažíme dodat náhradní díl v co nejkratším čase. Víme, že se strojem stojí i Váš zisk. I proto objednávejte náhradní díly nejlépe telefonicky na čísle 737 709 410.